login

Pagina 1 van 4

Made in Holland: Wire Weaving Dinxperlo

“De adviesfunctie van A+O is heel waardevol”

Nederland telt talloze succesvolle metalektrobedrijven. Bedrijven die als vanzelfsprekend investeren in (sociale) innovatie. Waar de medewerkers trots zijn op ‘hun’ producten. Wat is het geheim van deze ondernemingen? Ditmaal in de serie ‘Made in Holland’: Wire Weaving Dinxperlo.

Lees meer...

“Employer branding gaat het verschil maken”

Nu de arbeidsmarkt steeds krapper wordt, is het voor metalektrobedrijven vechten om het schaarse talent. Maar hoe onderscheid je je dan van andere bedrijven? De Voortman Steel Group koos voor een nieuwe aanpak: employer branding en volgde de workshop die A+O aanbiedt. En met succes.

Lees meer...

Duurzame inzetbaarheid van servicemonteurs buitendienst blijkt hot thema

Kennisdelingsbijeenkomst bij Otis groot succes

Op dinsdag 9 mei faciliteerde A+O een kennisdelingsbijeenkomst over duurzame inzetbaarheid van servicemonteurs die werken in de buitendienst. Het initiatief? Dat kwam van de A+O-bedrijven Otis en Stertil die graag eens wilden sparren over het onderwerp. Wat begon als een idee voor een klein groepje groeide al snel uit tot een bijeenkomst met 16 bedrijven, en een aantal in de wachtrij. Het thema is hot, zo blijkt.

Lees meer...

Inschrijving geopend voor nieuwe workshops ‘Chronisch ziek & duurzame inzetbaarheid’

In Nederland zijn er nu ruim 5 miljoen mensen met een chronische ziekte en dit aantal loopt in de komende jaren verder op naar 7 miljoen. De kans is dus groot dat u binnen uw bedrijf te maken heeft met ziekteverzuim als gevolg van een chronische ziekte van een van uw medewerkers. We spreken van een chronisch zieke werknemer als er sprake is van een ziekte of aandoening zonder uitzicht op (volledige) genezing en een ziekteduur van minimaal drie maanden.

Lees meer...

"Je eigen medewerkers zijn je employer brand"

Op 21 maart jongstleden werd door de opleidingsfondsen A+O, OOM en OTIB een themadag georganiseerd voor hr-medewerkers. Onderstaand een impressie van een druk bezochte workshop over employer branding.

Lees meer...

Pagina 1 van 4