login

Pagina 1 van 2

Scan of advies loopbaanontwikkeling (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Benutten en ontplooien uw medewerkers optimaal hun talenten? En weten ze wat hun loopbaanmogelijkheden zijn?

 

Lees meer...

Training functionerings- en beoordelingsgesprekken (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Wilt u een training volgen gericht op functionerings- en beoordelingsgesprekken? U kunt daarvoor een vergoeding aanvragen bij A+O. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om zowel medewerkers als leidinggevenden te trainen in het voeren van deze ontwikkelgesprekken.

 

Lees meer...

Trainingen persoonlijke vaardigheden (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Medewerkers zijn duurzamer inzetbaar als zij naast vaktechnische kennis ook beschikken over de juiste persoonlijke vaardigheden. Hierdoor blijven zij aantrekkelijk voor uw bedrijf en zijn ze beter voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

 

Lees meer...

Ontwikkelen hr-professional (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Als hr-professional staat u voor complexe vraagstukken om trends en ontwikkelingen op het gebied van vergrijzing, ontgroening, automatisering en robotisering het hoofd te bieden. Bent u in staat om deze trends te vertalen naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wat betekenen deze trends bijvoorbeeld voor het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers? Welke competenties heeft uw organisatie nodig voor nu en in de (nabije) toekomst? En hoe kunnen kwaliteiten van medewerkers optimaal worden benut en ontwikkeld?

 

Lees meer...

Leervouchers loopbaanontwikkeling (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 1 december 2018

Duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling zijn binnen metalektrobedrijven aan de orde van de dag. Maar wat kunnen uw medewerkers doen om ook voor de toekomstige arbeidsmarkt aantrekkelijk te blijven? Liggen de ontwikkelmogelijkheden vooral binnen het huidige werk of wil een medewerker zich ontwikkelen in een andere richting?

 

Lees meer...

Pagina 1 van 2