login

Trainingen persoonlijke vaardigheden (*)

Looptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Medewerkers zijn duurzamer inzetbaar als zij naast vaktechnische kennis ook beschikken over de juiste persoonlijke vaardigheden. Hierdoor blijven zij aantrekkelijk voor uw bedrijf en zijn ze beter voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst.

 

 

 

 

Aanbod A+O

A+O stelt een vergoeding beschikbaar voor bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid bieden een persoonlijke vaardigheidstraining te volgen. Het gaat hierbij om trainingen zoals bijvoorbeeld communicatie, samenwerken, leren plannen en organiseren, omgaan met stress etc.

Hoogte vergoeding 

De vergoeding bedraagt 50% van de externe kosten voor een  training persoonlijke competenties en vaardigheden tot een maximum van € 300,- per aanvraag. U kunt per medewerker maximaal 2 trainingen aanvragen.  Er is ruimte voor een vergoeding voor circa 12.500 aanvragen. U kiest zelf een trainingsbureau.

Waarom meedoen?

Succes in carrières komt grotendeels door persoonlijke competenties en vaardigheden. Als uw medewerkers daarover beschikken, kunnen zij beter reageren op de groeiende en aan verandering onderhevige vragen uit de markt. En daarmee wint uw bedrijf aan concurrentiekracht.

Vragen?    

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen 088-60 50 960 of per mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw regiomanager benaderen.

Klik hier voor de algemene veelgestelde vragen over het aanbod van A+O. Voor de veelgestelde vragen over de regeling 'Training persoonlijke vaardigheden' klik hier.

Aanvragen    

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Download

Regeling Trainingen persoonlijke vaardigheden

 

(*): Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze regeling gesloten.