Vinden, binden en laten groeien van talent?
logo oog voor de toekomst

Daarom A+O Metalektro

A + O Metalektro is het opleidingsfonds van en voor metalektrobedrijven. We zijn er voor directie/management, voor de HR-verantwoordelijke en voor de medewerkers. Elke onderneming heeft vraagstukken rondom inzet personeel, ontwikkeling, behoud en recruitment. Voor het brede palet aan vraagstukken heeft A+O praktische of financiële ondersteuning ontwikkeld.

A + O Metalektro kan Opleiden, Ontwikkelen en Groei binnen je bedrijf bevorderen. Namens de sociale partners vertalen we CAO-afspraken naar concrete diensten. Zoals vergoedingen en subsidies voor opleidingen en begeleiding. Maar ook workshops, trainingen, support op de arbeidsmarkt en stimulerende verbindingen met vakgenoten. Zodat je vandaag en morgen sterk kunt staan met je onderneming.

Hayco Hoeving - Teamleider bij TN Netherlands

TN Netherlands maakte gebruik van de A+O regeling ‘trainingen persoonlijke vaardigheden’.

“Ik volgde de leiderschapstraining. Een thema was onderlinge communicatie binnen de verschillende afdelingen. Door samen oefeningen te doen, kom je meer met elkaar in contact. De communicatie is nu verbeterd. Er is meer overleg. De lijnen zijn korter”.

Laat je inspireren

Of je nu werkgever, werknemer of HR-professional bent: gerichte ondersteuning brengt je verder in je ontwikkeling en groei. Bekijk ons gevarieerde aanbod op deze website en maak er gebruik van. Want A + O Metalektro is er voor jóu!

Ter inspiratie / alle berichten
Nieuw aanbod
Nieuwe CAO, nieuw aanbod
Ontdek ons aanbod in cursussen, adviezen en subsidies.