Workshop Employer branding

Looptijd: 1 maart 2018 t/m 30 juni 2021*
Wat is de employer brand van jouw organisatie?

Er is nu ook een e-learning module van deze workshop

Je weet dat je ‘iets’ met employer branding moet. Maar wat is de employer brand van jouw organisatie eigenlijk? En hoe vertaal je dat naar content en resultaat? Leer het in deze workshop Employer branding!

Technische bedrijven zijn bescheiden en vaak intern gericht, maar ook ontzettend trots! Trots op het bedrijf, de medewerkers, het product.  Met employer branding treed je naar buiten en laat je anderen zien waar je goed in bent. Employer branding is geen verkooptool, maar een bedrijfsvisie. Je boodschap moet ook echt authentiek zijn, anders wordt er onvermijdelijk doorheen geprikt.

Aanbod A+O

Je volgt de workshop via open inschrijving op diverse plekken in het land. Daarna kun je je inschrijven voor een individueel adviesgesprek. De workshops en het individueel adviesgesprek zijn exclusief en kosteloos voor bij A+O aangesloten bedrijven.

Bij annulering binnen 1 week voor aanvang of bij afwezigheid zonder melding vooraf, worden kosten in rekening gebracht.

Belangrijk om te weten

  • De workshop biedt A+O-bedrijven handvatten en laat zien dat je geen ruim budget nodig hebt om te beginnen met employer branding.
  • De workshop is concreet, interactief en geeft veel voorbeelden. Ook is er ruimte voor jouw input.
  • Na de workshop kun je een-op-een-begeleiding krijgen binnen jouw organisatie tijdens een 2 uur durend adviesgesprek.
  • Je leert hoe je de kern van je bedrijfscultuur kunt identificeren, hoe je deze omzet in content en hoe deze content van invloed is op in- en externe beeldvorming en werkgeluk.

Voor wie?

Voor HR-medewerkers, directeuren, managers en andere betrokkenen in de organisatie die hun eigen employer brand willen verbeteren.

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met A+O-projectleider Marloes Jonkman via telefoonnummer 06-23 78 04 19 of per e-mail m.jonkman@ao-metalektro.nl. Je kunt ook je regiomanager benaderen.

* Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze workshops gesloten.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een van de beschikbare workshops.
In verband met de nieuwe coronamaatregelen, hebben wij alle door ons georganiseerde bijeenkomsten op locatie tot en met 31 oktober 2020 geannuleerd.
dinsdag 10 november 2020
14:00 - 17:30
regio Zwolle
Deze datum is vol. Selecteer een andere datum
donderdag 3 december 2020
14:00 - 17:30
regio Nieuwegein
Deze datum is vol. Selecteer een andere datum
Erwin Ansems
Erwin Ansems - Manager bij Gamko

Nam deel aan de training ‘Futureproof leiderschap’.

“Hier kan ik voorlopig weer op teren. Deze training is echt een aanrader. Ook het interactieve karakter vond ik heel goed.” Wat Ansems vooral een pluspunt vond, was dat de leergang samen met andere A+O bedrijven uit de regio was.

Ter inspiratie / alle berichten