Tijden veranderen. Organisaties veranderen. Managers veranderen. Jij verandert!

Hoe futureproof ben jij als leidinggevende? Ben je in staat om de korte termijn te overstijgen en je bezig te houden met continue ontwikkeling en verandering?
Om je medewerkers te ondersteunen op weg naar zelforganisatie, eigenaarschap, creativiteit en ondernemerschap vertel je als innovatief leider mensen niet meer wat ze moeten doen. In plaats daarvan schep je voorwaarden voor een teamcultuur waarin medewerkers blijvend kunnen groeien en ontwikkelen. En doen waar ze goed in zijn: vakman/-vrouw zijn en blijven.

Aanbod A+O

A+O Metalektro biedt leidinggevenden van bij A+O aangesloten bedrijven kosteloos een traject aan dat wordt verzorgd door ervaren trainers van Schouten & Nelissen. Belangrijkste doel is om je te laten groeien naar de rol van (nog) meer futureproof leidinggevende. Inschrijven is mogelijk als individueel leidinggevende in een open inschrijving of in incompany met een team leidinggevenden binnen één bedrijf. In het laatste geval kun je het traject meerwaarde geven door het (enigszins) aan te passen aan vragen uit je eigen praktijk. Er is in ieder traject plek voor minimaal 8 tot maximaal 12 deelnemers.

Het traject ziet er als volgt uit:

  • Je krijgt een telefonische intake met de trainer.
  • Je neemt deel aan drie bijeenkomsten van één dag waarin visieontwikkeling, coaching en versterking van het eigen team centraal staan.
  • Je neemt tussen de bijeenkomsten regelmatig tijd voor je persoonlijke ontwikkeling om na te denken waar je mee bezig bent en te experimenteren met nieuwe aanpakken en gedrag.
  • Je maakt voorbereidingsopdrachten via een digitale leeromgeving.
  • Je trekt ‘sprints’ in de praktijk samen met een buddy (een andere deelnemer). Samen bedenk je concrete (kleine) acties die je in de praktijk brengt.

Belangrijk om te weten

  • Per bedrijf is een maximum gesteld van 12 keer een open inschrijving óf een maximum van 1 incompany.
  • Zowel bij een open inschrijving als bij een incompany training geldt dat er plek is voor 8 tot 12 deelnemers.
  • Als de open inschrijving naar keuze vol is plaatsen wij je op een wachtlijst. Afhankelijk van het dan nog beschikbare budget organiseren wij een extra leertraject. Je ontvangt hierover bericht.
  • Deelname aan het leertraject is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Zie hiervoor de “algemene voorwaarden voor deelname” bij het aanmeldformulier.
  • Informeer in geval van annulering altijd de HR-verantwoordelijke met het oog op de mogelijke annuleringskosten.

Voor wie?

Voor leidinggevenden van bij A+O aangesloten bedrijven. Zowel middenmanagement als, operationeel en hoger management kunnen deelnemen.

Data leertraject

Je volgt het leertraject via een open inschrijving op diverse plekken in het land of incompany. Voor een incompany leertraject (minimaal 8 deelnemers) wordt in overleg een datum vastgesteld.

LocatieTrainingsdataTelefonische intake
Assen, Van der Valk Hotel Assen4 november 2019, 2 december 2019 en 9 januari 20203 en 4 oktober 2019
Hoofddorp, Den Burgh Hoofddorp21 november 2019, 19 december 2019 en 15 januari 202031 oktober 2019

Vragen?

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over futureproof leiderschap voor jezelf of voor je organisatie? Neem dan contact op met projectleider Manon Lubbers via e-mail m.lubbers@ao-metalektro.nl of via telefoonnummer 06-52 89 17 69. Je kunt ook je regiomanager benaderen.

 * Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze leergang gesloten.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor dit leertraject.
woensdag 16 oktober 2019
09:00 -17:00
Eindhoven
Vol, aanmelden is niet meer mogelijk.
Deze datum is vol. Selecteer a.u.b. een andere datum
maandag 4 november 2019
09:00 - 17:00
Assen
Vol, aanmelden is niet meer mogelijk.
Deze datum is vol. Selecteer a.u.b. een andere datum
donderdag 21 november 2019
09:00 - 17:00
Hoofddorp
Vol, aanmelden is niet meer mogelijk.
Deze datum is vol. Selecteer a.u.b. een andere datum
Incompany leertraject, datum in overleg
minimaal 8 deelnemers, maximaal 12
Madelein van Acker - Directeur Personeel en Organisatie De Vries Groep

“De waarde van A+O zit vooral in het ‘leren van elkaar’. Door de kennisdelingsbijeenkomsten en workshops krijg je een kijkje in de keuken bij andere bedrijven. Dat is voor mij altijd enorm inspirerend”.

Ter inspiratie / alle berichten