Gesloten

Hoe word ik futureproof leidinggevende? (gesloten)

Looptijd: medio september 2018 t/m 30 juni 2021*

Het budget voor deze regeling is uitgeput en de aanvraagmogelijkheid is per 24 februari 2020 gesloten. Je kunt nog wel gebruik maken van ons overig aanbod.

Tijden veranderen. Organisaties veranderen. Managers veranderen. Jij verandert!

Hoe futureproof ben jij als leidinggevende? Ben je in staat om de korte termijn te overstijgen en je bezig te houden met continue ontwikkeling en verandering?
Om je medewerkers te ondersteunen op weg naar zelforganisatie, eigenaarschap, creativiteit en ondernemerschap vertel je als innovatief leider mensen niet meer wat ze moeten doen. In plaats daarvan schep je voorwaarden voor een teamcultuur waarin medewerkers blijvend kunnen groeien en ontwikkelen. En doen waar ze goed in zijn: vakman/-vrouw zijn en blijven.

Aanbod A+O

A+O Metalektro biedt leidinggevenden van bij A+O aangesloten bedrijven kosteloos een traject aan dat wordt verzorgd door ervaren trainers van Schouten & Nelissen. Belangrijkste doel is om je te laten groeien naar de rol van (nog) meer futureproof leidinggevende. Inschrijven is mogelijk in een open inschrijving. Er is plek voor minimaal 8 tot maximaal 12 deelnemers.

Het traject ziet er als volgt uit:

  • Je krijgt een telefonische intake met de trainer.
  • Je neemt deel aan drie bijeenkomsten van één dag waarin visieontwikkeling, coaching en versterking van het eigen team centraal staan.
  • Je neemt tussen de bijeenkomsten regelmatig tijd voor je persoonlijke ontwikkeling om na te denken waar je mee bezig bent en te experimenteren met nieuwe aanpakken en gedrag.
  • Je maakt voorbereidingsopdrachten via een digitale leeromgeving.
  • Je trekt ‘sprints’ in de praktijk samen met een buddy (een andere deelnemer). Samen bedenk je concrete (kleine) acties die je in de praktijk brengt.

Belangrijk om te weten

  • Per bedrijf is een maximum gesteld van 12 keer een open inschrijving.
  • Er is plek voor 8 tot 12 deelnemers.
  • Als de open inschrijving naar keuze vol is plaatsen wij je op een wachtlijst. Afhankelijk van het dan nog beschikbare budget organiseren wij een extra leertraject. Je ontvangt hierover bericht.
  • Deelname aan het leertraject is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Zie hiervoor de “algemene voorwaarden voor deelname” bij het aanmeldformulier.
  • Informeer in geval van annulering altijd de HR-verantwoordelijke met het oog op de mogelijke annuleringskosten.

Voor wie?

Voor leidinggevenden van bij A+O aangesloten bedrijven. Zowel middenmanagement als, operationeel en hoger management kunnen deelnemen.

Data leertraject

Je volgt het leertraject via een open inschrijving op diverse plekken in het land.

LocatieTrainingsdataTelefonische intake
Eindhoven, Van der Valk Hotel Eindhoven VOL13 mei 2020 (online), 11 juni 2020 en 7 juli 202018 februari 2020
Zwolle, Skybox PEC Zwolle VOL6 mei 2020 (online), 27 mei 2020 (online) en 24 juni 20204 maart 2020
(West) Utrecht, Van der Valk Breukelen VOL19 mei 2020 (online), 19 juni 2020 en 29 juni 202017 en 20 maart 2020
(West) Utrecht, Van der Valk Breukelen VOL8 mei 2020 (online), 5 juni 2020 en 26 juni 202010 april 2020

Vragen?

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over futureproof leiderschap voor jezelf of voor je organisatie? Neem dan contact op met projectleider Manon Lubbers via e-mail m.lubbers@ao-metalektro.nl of via telefoonnummer 06-52 89 17 69. Je kunt ook je regiomanager benaderen.

 * Voor deze regeling is het maximumbudget bereikt.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor dit leertraject.
Madelein van Acker - Directeur Personeel en Organisatie De Vries Groep

“De waarde van A+O zit vooral in het ‘leren van elkaar’. Door de kennisdelingsbijeenkomsten en workshops krijg je een kijkje in de keuken bij andere bedrijven. Dat is voor mij altijd enorm inspirerend”.

Ter inspiratie / alle berichten