Wat win je als medewerker met je ontwikkelvoucher?

Goed in je vak betekent ook: bijblijven. Want er gebeurt veel in je vakgebied. Of misschien overweeg je een volgende stap te maken in je loopbaan. Ook daarvoor heb je trainingen of opleidingen nodig. Met een persoonlijk ontwikkelvoucher kun je die kosteloos volgen, tot een bedrag van maximaal €1.500,-. Je bepaalt zelf welke trainingen/opleidingen je kiest.

Wil je aan de slag met je loopbaan? Vraag dan nu jouw eigen ontwikkelvoucher aan!

Aanbod A+O

De individuele ontwikkelvoucher kun je aanvragen via een loopbaancoach van een vakbond of via je werkgever. Deze informatie gaat over het aanvragen via een loopbaancoach van een vakbond. Dat kan een coach zijn van CNV, FNV, De Unie en VHP2. Met een individuele ontwikkelvoucher kun je één of meer trainingen of opleidingen naar keuze volgen die gericht zijn op de ontwikkeling van je functie of loopbaan. De waarde van een persoonlijke voucher is maximaal €1.500,-.

Belangrijk om te weten:

  • De individuele ontwikkelvoucher vraag je aan via de loopbaancoach van de vakbond.
  • Bij de aanvraag geef je bij de loopbaancoach aan welke training(en)/opleiding(en) je wilt volgen en wanneer en waar je deze volgt.
  • Alle aangevraagde training(en)/opleiding(en) starten binnen 6 maanden na de aanvraag.
  • Opleidingen en trainingen mogen worden uitgevoerd tot en met 31 december 2021.

Aanvragen?

Ben je loopbaancoach? Klik hier om aan te vragen. Doe dit uiterlijk 6 maanden voor start van de activiteit(en).

Declareren?

Ben je loopbaancoach? Klik hier om te declareren. Doe dat uiterlijk binnen 6 maanden na afronding van de activiteit(en).

Vragen?

Voor meer informatie kan je loopbaancoach direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen 088-60 50 960 of per mail vergoedingen@ao-metalektro.nl. Je loopbaancoach kan ook je regiomanager benaderen.

* Voor deze regeling is een maximaal budget beschikbaar van €1.500.000,–. Op het moment dat dit maximale budget is bereikt, sluit de aanvraagmogelijkheid.

Erwin Ansems - Manager bij Gamko

Nam deel aan de training ‘Futureproof leiderschap’.

“Hier kan ik voorlopig weer op teren. Deze training is echt een aanrader. Ook het interactieve karakter vond ik heel goed.” Wat Ansems vooral een pluspunt vond, was dat de leergang samen met andere A+O bedrijven uit de regio was.

Ter inspiratie / alle berichten