Wat win je als medewerker met je ontwikkelvoucher?

Goed in je vak zijn betekent ook: bijblijven. Want er gebeurt veel in je vakgebied. Of misschien overweeg je een volgende stap te zetten in je loopbaan. Ook daarvoor heb je trainingen of opleidingen nodig. Met een persoonlijke ontwikkelvoucher kun je die kosteloos volgen, tot een bedrag van maximaal €1.500,-. Je bepaalt zelf welke trainingen/opleidingen je kiest.

Wil je aan de slag met je loopbaan? Vraag dan nu jouw eigen ontwikkelvoucher aan!

Aanbod A+O

De individuele ontwikkelvoucher vraag je aan via een loopbaancoach van een vakbond of via je werkgever. De informatie op deze pagina gaat over het aanvragen via een loopbaancoach van een vakbond. Dat kan een coach zijn van CNV, FNV, De Unie en VHP2. Met een individuele ontwikkelvoucher kun je één of meer trainingen of opleidingen naar keuze volgen die gericht zijn op de ontwikkeling van je functie of loopbaan. Je kunt ook loopbaangerichte coaching aanvragen. De waarde van een persoonlijke voucher is maximaal €1.500,-.

Belangrijk om te weten

  • De individuele ontwikkelvoucher vraag je aan via de loopbaancoach van de vakbond.
  • Bij de aanvraag geef je bij de loopbaancoach aan welke training(en)/opleiding(en) je wilt volgen en wanneer en waar je deze volgt.
  • Alle aangevraagde training(en)/opleiding(en) starten binnen 6 maanden na de aanvraag.
  • Opleidingen en trainingen mogen worden uitgevoerd tot en met 31 december 2021.

Aanvragen?

Ben je loopbaancoach? Klik hier om aan te vragen. Doe dit uiterlijk 6 maanden voor start van de activiteit(en).

Declareren?

Ben je loopbaancoach? Klik hier om te declareren. Doe dat uiterlijk binnen 6 maanden na afronding van de activiteit(en). Stuur ook de factuur van de training/cursus mee.

Om vertraging in de behandeltermijn te voorkomen, dienen de volgende gegevens uit de factuur herleid te kunnen worden: naam werkgever, naam medewerker, uitgevoerde activiteit en de uitvoeringstermijn.
Het is handig om dit vooraf met de opleider af te stemmen. Hier vind je twee voorbeeldfacturen die aan alle voorwaarden voldoen.

Vragen?

Voor meer informatie kan je loopbaancoach direct contact opnemen met de afdeling vergoedingen 088-60 50 960 of per mail vergoedingen@ao-metalektro.nl. Je loopbaancoach kan ook je regiomanager benaderen.

* Voor deze regeling is een maximumbudget beschikbaar van €1.500.000,–. Op het moment dat dit maximumbudget is bereikt, sluit de aanvraagmogelijkheid.

Madelein van Acker - Directeur Personeel en Organisatie De Vries Groep

“De waarde van A+O zit vooral in het ‘leren van elkaar’. Door de kennisdelingsbijeenkomsten en workshops krijg je een kijkje in de keuken bij andere bedrijven. Dat is voor mij altijd enorm inspirerend”.

Ter inspiratie / alle berichten