Wat win je als bedrijf met de ontwikkelvouchers?

Meegaan met de tijd heeft niet alleen te maken met je technische uitrusting, maar ook (en vooral) met de kennis en competenties van je medewerkers. Echte vooruitgang komt van binnenuit. Van medewerkers die beseffen dat ze sterker staan op de arbeidsmarkt en meer betekenen voor hun werkgever, als ze zich blijven ontwikkelen.

Wil je medewerkers die gedreven, gemotiveerd én competent zijn? Laat hen den gebruik maken van de individuele ontwikkelvouchers!

Aanbod A+O

Met een individuele ontwikkelvoucher kunnen medewerkers één of meer trainingen of opleidingen volgen die gericht zijn op de ontwikkeling van de functie of loopbaan. De waarde van een individuele ontwikkelvoucher is maximaal €1.500,-.
Als werkgever kun je de individuele ontwikkelvoucher(s) voor je medewerker(s) aanvragen bij A+O. Medewerkers kunnen de ontwikkelvoucher ook aanvragen via een loopbaancoach van een vakbond.

Belangrijk om te weten:

  • Deze individuele ontwikkelvoucher wordt aangevraagd door jou als werkgever.
  • Bij de aanvraag geef je aan welke training(en)/opleiding(en) worden gevolgd en wanneer en waar deze worden gevolgd.
  • Alle aangevraagde training(en)/opleiding(en) starten binnen 6 maanden na de aanvraag.
  • Opleidingen en trainingen mogen worden uitgevoerd tot 31 december 2021.

Aanvragen?

Klik hier om aan te vragen. Doe dit uiterlijk 6 maanden voor start van de activiteit(en).

Declareren?

Klik hier om te declareren. Doe dat uiterlijk binnen 6 maanden na afronding van de activiteit(en). Stuur ook de factuur van de training/cursus mee.

Om vertraging in de behandeltermijn te voorkomen, dienen de volgende gegevens uit de factuur herleid te kunnen worden: naam werkgever, naam medewerker, uitgevoerde activiteit en de uitvoeringstermijn.
Het is handig om dit vooraf met de opleider af te stemmen. Hier vind je twee voorbeeldfacturen die aan alle voorwaarden voldoen.

Vragen?

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met de afdeling Vergoedingen 088-60 50 960 of per mail vergoedingen@ao-metalektro.nl. Je kunt ook je regiomanager benaderen.

* Voor deze regeling is een maximaal budget beschikbaar van €1.500.000,–. Op het moment dat dit maximale budget is bereikt, sluit de aanvraagmogelijkheid.

Mireille Kes - HR-manager bij Wupperman Staal Nederland

Wupperman maakte gebruik van het aanbod van A+O voor ondersteuning bij zelfroosteren en zelfsturing. “Dit is echt een succesverhaal. Onze medewerkers geven aan dat door het nieuwe rooster hun bioritme verbetert, hun humeur beter is en ze een betere werk-privébalans ervaren”. Voor ons was dit een zeer waardevol traject, dat mede mogelijk is gemaakt door A+O.”

Ter inspiratie / alle berichten