Al een aantal jaren bieden we succesvol projecten en workshops aan voor HR-professionals. Inmiddels hebben honderden mensen de workshops bezocht en/of van de projecten gebruikgemaakt. De kennis uit dit aanbod willen we niet verloren laten gaan. Daarom bieden we een selectie uit ons aanbod nu ook online aan in de oZone-bibliotheek. Daar vind je modules speciaal voor HR-verantwoordelijken. De inhoud varieert van online kennissessies tot e-learning.

We vullen deze bibliotheek voortdurend aan met thema’s die van belang zijn voor jou als HR-professional. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Nieuwsgierig geworden?

Maak kosteloos een account aan op deze pagina. In de bibliotheek bij de categorie HR vind je de modules speciaal voor HR-verantwoordelijken, zoals:

  • Employer Branding
  • Beoordelen en belonen
  • Veranderen in organisaties:
    – Hoe zet ik een belangrijk onderwerp op de agenda?
    – Hoe kan ik invloed uitoefenen in mijn organisatie?
Claudine Vlemmings
Claudine Vlemmings

Claudine Vlemmings, HR-manager bij GPI Tanks: “Maak gebruik van ‘Voldoende Vitale Vakmensen’. Het project bestaat uit drie los te kiezen onderdelen, maar ik kan iedereen aanraden alle drie de bouwstenen te doen. Aan het einde van de rit heb je een goed werkbaar DI-document. Onmisbaar voor organisaties die zich op de toekomst willen richten.”

Ter inspiratie / alle berichten