Blijf je ontwikkelen en vergroot je mogelijkheden

Je hebt een mooi vak waar je goed in bent. Daar wil je graag vérder in komen. Méér uit halen. Of misschien wil je juist wel aan de slag met andere kwaliteiten die je in je hebt. Eén ding is zeker: jezelf niet ontwikkelen is een dood spoor. Dat brengt je niet verder. We geven je nog twee zekerheden: 1. Groeien moet je zélf doen, en 2. A+O vergoedt veel van je opleidings- en trainingskosten. Wil je aan de slag met je loopbaan? Vraag dan nu jouw Persoonlijk Opleidingsbudget aan!

Aanbod A+O

A+O stelt je een persoonlijk opleidingsbudget (POB) beschikbaar van maximaal €1.500,-. Dit budget vraag je aan via je werkgever. Je bepaalt zelf waaraan je jouw budget gaat besteden.

Belangrijk om te weten

  • Het POB vraag je aan via je werkgever.
  • Via Mijn A+O krijg je inzicht in de aanvraag en declaratie van je POB.
  • Bij de aanvraag geef je aan welke training(en)/opleiding(en) je wilt volgen en wanneer en waar je deze volgt.
  • Alle aangevraagde training(en)/opleiding(en) starten binnen 6 maanden na je aanvraag.
  • Opleidingen en trainingen mogen worden uitgevoerd tot 31 december 2021.

Aanvragen?

Je vraagt je POB aan via je werkgever. Als werkgever: klik hier om aan te vragen. Doe dit binnen 6 maanden voordat de training/cursus is gestart.  Bij de aanvraag geef je aan welke training(en) of opleiding(en) je wilt volgen en wanneer je dit gaat doen. Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je jouw persoonlijke registratiecode voor Mijn A+O. Hier kun je zien wat de status van jouw aanvraag is.

Declareren?

Als werkgever: klik hier om eenvoudig te declareren. Doe dit uiterlijk binnen 6 maanden na afronding van de training/cursus. Stuur ook de factuur van de training/cursus mee.

Om vertraging in de behandeltermijn te voorkomen, dienen de volgende gegevens uit de factuur herleid te kunnen worden: naam werkgever, naam medewerker, uitgevoerde activiteit en de uitvoeringstermijn.

Tip: stem de factuur vooraf af met de opleider. Hier vind je twee voorbeeldfacturen die aan alle voorwaarden voldoen.

Vragen?

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met de afdeling Vergoedingen via 088-60 50 960 of per e-mail vergoedingen@ao-metalektro.nl. Je ook je regiomanager benaderen.

* Voor deze regeling is een maximumbudget beschikbaar van €2.000.000,-  De inschrijving sluit wanneer dit maximumbudget is bereikt.

Madelein van Acker - Directeur Personeel en Organisatie De Vries Groep

“De waarde van A+O zit vooral in het ‘leren van elkaar’. Door de kennisdelingsbijeenkomsten en workshops krijg je een kijkje in de keuken bij andere bedrijven. Dat is voor mij altijd enorm inspirerend”.

Ter inspiratie / alle berichten