Workshop Recruitment

Looptijd: 6 mei 2019 t/m 30 juni 2021*

Vertel het juiste verhaal op de juiste plek en verbeter je werving

Heb je ook moeite om nieuwe medewerkers te vinden? Ben je benieuwd wat er ánders en béter kan in je werving? Met deze workshop ga je praktisch aan de slag met quick wins. Je verbetert je recruitmentproces. Je ontdekt de laatste trends binnen recruitment. En je leert wat het jou en je bedrijf kan brengen om hierin te investeren. De workshop geeft je concrete handvatten en laat zien hoe je ook met kleine stappen het recruitmentproces kunt verbeteren.

Aanbod

Je volgt de workshop via open inschrijving op diverse plekken in het land of incompany. Daarna kun je je inschrijven voor een individueel adviesgesprek. De workshops en het individueel adviesgesprek zijn exclusief en kosteloos voor bij A+O aangesloten bedrijven.

Belangrijk om te weten

  • De workshop heeft een interactief karakter met veel ruimte voor inbreng van de deelnemers. Je krijgt antwoord op vragen als:
    • Hoe schrijf je betere vacatureteksten?
    • Via welke kanalen kun je die het beste uitzetten?
    • Hoe kun je het recruitmentproces verbeteren?  Dit kan bijvoorbeeld door met een Applicant Tracking System (ATS) te gaan werken.
  • Als voorbereiding op de workshop volg je vier online modules in oZone.
  • Na de workshop kun je aan de slag met een opdracht. Aansluitend hierop kun je ook een individueel adviesgesprek aanvragen in je eigen organisatie. Samen met de coach van de workshop bespreek je de uitkomsten van je opdracht en de nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Bij annulering van workshop of adviesgesprek binnen 1 week voor aanvang of bij afwezigheid zonder melding vooraf brengen we kosten in rekening.

Voor wie?

Voor HR-verantwoordelijken die graag hun recruitmentproces willen verbeteren.

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met A+O-projectleider Manon Lubbers. Bel 06-52 89 17 69 of stuur een mailtje naar m.lubbers@ao-metalektro.nl. Je kunt ook je regiomanager benaderen.

* Zodra het budget is uitgeput wordt de aanvraagmogelijkheid voor deze workshops gesloten.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een van de beschikbare workshops.
In verband met de nieuwe coronamaatregelen, hebben wij alle door ons georganiseerde bijeenkomsten op locatie tot en met 31 december 2020 geannuleerd. Indien mogelijk zetten we deze om in een online variant of plannen we deze op een latere datum.
Workshop incompany, datum in overleg
minimaal 8 deelnemers
Madelein van Acker
Madelein van Acker - Directeur Personeel en Organisatie De Vries Groep

“De waarde van A+O zit vooral in het ‘leren van elkaar’. Door de kennisdelingsbijeenkomsten en workshops krijg je een kijkje in de keuken bij andere bedrijven. Dat is voor mij altijd enorm inspirerend”.

Ter inspiratie / alle berichten