login

Divers Nieuws

Pagina 1 van 8

December 2018

Met onder andere: Applus RTD eerste bedrijf dat NLQF-traject positief doorloopt, onderwijs zet in op robotica, één op de vijf werknemers krijgt geen beoordeling en manager neemt initiatief voor opleiden technicus.

Lees meer...

Oktober 2018

Met onder andere: Nederlandse industrie is positief over robotisering, medewerker met digitale werkplek 70 procent productiever, ruim 1.100 kinderen bezoeken techniekevent Tech2do en robotisering creëert komende 5 jaar 58 miljoen nieuwe banen. 

Lees meer...

Even voorstellen: nieuwe regiomanager Gerald Bes

A+O-regio West-Nederland heeft sinds kort een nieuwe regiomanager: Gerald Bes. De rode draad in zijn leven? Zowel onderwijs als techniek. “Van motoren tot wekkers. Ik sleutelde vroeger aan alles. Vandaar dat ik na de IPABO en een studie onderwijskunde aan de UvA uiteindelijk koos voor de techniek als werkomgeving.”

Lees meer...

Even voorstellen: nieuwe regiomanager Joost van Doorn

Sinds kort heeft A+O er een nieuwe regiomanager bij: Joost van Doorn uit Oosterhout. “Mijn doel voor de regio Zuid-Nederland? Ik hoop de komende tijd veel bedrijven te ondersteunen en aan elkaar te kunnen verbinden. Want wat voor het ene bedrijf dagelijkse kost is, kan voor andere bedrijven van grote waarde zijn”, aldus Van Doorn.

Lees meer...

September 2018

Met onder andere: allround inzetbaarheid belangrijkste marktontwikkeling voor technisch Nederland, Nationaal Comité 4 en 5 mei nieuwe opdrachtgever Vakkanjers, werknemers missen coaching en feedback van leidinggevenden en werknemers pieken op 44ste met ondernemend gedrag. 

Lees meer...

Pagina 1 van 8


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.