login

Divers Nieuws

Pagina 1 van 9

Maart 2019

Met onder andere: taalgebruik beïnvloedt de manier waarop jongeren tegen techniek aankijken, 7% van de Europese bedrijven zet industriële robot of service robot in, werkzoekenden geloven in meerwaarde van video bij solliciteren en extra miljoenen naar scholing van personeel in mkb.

Lees meer...

Even voorstellen: nieuwe regiomanager Ab Jongman

Sinds 1 februari heeft Midden-Nederland een nieuwe A+O-regiomanager: Ab Jongman. “Wat ik hoop te bewerkstelligen in mijn regio? Dat werkgevers zich nog meer realiseren dat hun werknemers goud waard zijn. Het personeel is het kapitaal van een bedrijf. En daar moet dus in geïnvesteerd worden met ontwikkeling. Of dat nu in de diepte of de breedte is. Je moet mee met de tijd anders roest je vast.”

Lees meer...

December 2018

Met onder andere: Applus RTD eerste bedrijf dat NLQF-traject positief doorloopt, onderwijs zet in op robotica, één op de vijf werknemers krijgt geen beoordeling en manager neemt initiatief voor opleiden technicus.

Lees meer...

Oktober 2018

Met onder andere: Nederlandse industrie is positief over robotisering, medewerker met digitale werkplek 70 procent productiever, ruim 1.100 kinderen bezoeken techniekevent Tech2do en robotisering creëert komende 5 jaar 58 miljoen nieuwe banen. 

Lees meer...

Even voorstellen: nieuwe regiomanager Gerald Bes

A+O-regio West-Nederland heeft sinds kort een nieuwe regiomanager: Gerald Bes. De rode draad in zijn leven? Zowel onderwijs als techniek. “Van motoren tot wekkers. Ik sleutelde vroeger aan alles. Vandaar dat ik na de IPABO en een studie onderwijskunde aan de UvA uiteindelijk koos voor de techniek als werkomgeving.”

Lees meer...

Pagina 1 van 9


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.