login

Over A+O

Bij A+O zijn 1200 bedrijven aangesloten, waar 140.000 mensen werken. De stichting werkt in opdracht van een bestuur dat wordt gevormd door vertegenwoordigers van de sociale partners in de Metalektro. Namens de werkgevers is dit Vereniging FME-CWM en namens de werknemers FNV Metaal, CNV Vakmensen, De Unie en VHP2.

Alle bij de CAO Metalektro aangesloten bedrijven dragen een vastgesteld percentage van hun loonsom af aan de Stichting A+O.

over-ons

Vergoedingen
Instroom, doorstroom en blijvende inzetbaarheid van medewerkers zijn belangrijk om de sector gezond te houden. Investeren in de ontwikkeling van technici is dan ook noodzakelijk. Vandaar dat A+O verschillende vergoedingen biedt die opleiding en ontwikkeling stimuleren.

Projecten
Per cao-periode beslissen sociale partners voor welke knelpunten op arbeidsmarkt-, opleidings- en ontwikkelgebied extra inspanning moet worden geleverd of aandacht moet zijn. De projecten die in dit kader worden ge├»nitieerd of ondersteund vindt u bij Instroom personeel, Duurzame inzetbaarheid organisatie en Samenwerken in de regio


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.