login

Hybride docent

Looptijd : heden t/m 31 december 2019 *

Om voldoende docenten met de juiste technische kennis te hebben, is het Scholingstraject 'Hybride docent' opgezet. In dit scholingstraject worden ervaren en gemotiveerde vakmensen binnen een jaar opgeleid tot assistent-docent (instructeur) voor technische vmbo's en roc's. Op deze manier krijgen vaktechnici de kans hun kennis door te geven én bij te dragen aan het oplossen van het lerarentekort.

 

Wilt u bijdragen aan goed en up-to-date onderwijs voor uw medewerkers van morgen? Meld u dan aan bij één van de contactpersonen in uw regio!

 

Lees meer...

Van-Werk-Naar-Werk, 1 t/m 10 medewerkers

Looptijd : 1 november 2017 t/m 31 mei 2019
Aanvragen: mogelijk tot 1 maart 2019

 

 

Lees meer...

Servicepunten Techniek

Aanvraagtermijn : 1 oktober 2017 t/m 31 december 2019 *

Met ingang van 1 oktober 2017 start A+O Metalektro de regeling Servicepunten Techniek (SPT). Deze regeling is een voortzetting van het eerdere project SPT, dat werd ingezet in het Sectorplan Metalektro 2014-2016. De regeling is gericht op het updaten van Servicepunten Techniek én op nieuw op te starten Servicepunten.

 

Lees meer...

Docentstages

Looptijd : 1 juni 2017 t/m 31 december 2019 *

Het is belangrijk dat docenten uit het beroepsonderwijs goed op de hoogte zijn van de vaktechnische ontwikkelingen in de sector. Alleen zo kunnen zij deze kennis verwerken in het onderwijsaanbod voor uw leerlingen en zult u de vraagstukken die binnen uw bedrijf spelen herkennen in het onderwijsprogramma.

 

Lees meer...


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op onze website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies.