Vitaal Bedrijf

23 november 2020
Het programma Vitaal Bedrijf biedt twee kosteloze scans en diverse informatie over vitaliteit om ondernemers te ondersteunen bij het verbeteren van de vitaliteit op de werkvloer.

Voorwaarden

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Mkb-bedrijven kunnen gratis een oriëntatiescan en een uitgebreidere scan doen om inzicht te krijgen in de verbetermogelijkheden van de vitaliteit binnen het bedrijf. De oriëntatiescan laat zien hoeveel aandacht er op dit moment in het bedrijf is voor vitaliteit en de uitgebreide scan is een digitale vragenlijst voor de medewerkers van het bedrijf.  
  • Na de gratis uitgebreide scan kan er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarin een passend programma voor het bedrijf wordt aangeboden.  
  • Via Vitaal Bedrijf kan het bedrijf ook direct een partner inschakelen die gespecialiseerd is in een onderwerp als voeding, bewegen of roken. 

Vergoeding

Er is geen sprake van een vergoeding maar van gratis advies over de vitaliteit van het bedrijf.  

Aanvragen

De oriëntatiescan is hier te vinden en kan direct ingevuld worden. Aanmelden voor het uitgebreide programma kan hier. Na aanmelding ontvangt de aanvrager een starterskit met o.a. posters en een voorgestelde planning. Vervolgens kunnen de medewerkers van het bedrijf de uitgebreide scan invullen en kan de ondernemer de resultaten zien in het dashboard. In dit dashboard is ook een benchmark opgenomen. Op basis van de resultaten kan de ondernemer een keuze maken voor een passend programma, met of zonder adviesgesprek. 

Openstelling

De gratis scans hebben geen einddatum. 

Contact

Voor meer informatie over deze regeling kunt u per mail contact opnemen met de Helpdesk Vergoedingenwijzer Metaal: 
 
info@vergoedingenwijzermetaal.nl.

Meer informatie en relevante formats/documenten

Meer informatie is te vinden op de website van Vitaal Bedrijf.

Datum23-11-2020
Beschikbaar vanaf25-11-2020
Ter inspiratie / alle berichten