Kantinesessie: ‘Café lang leve het leven!’

Looptijd: t/m 31 december 2024, aanmelden voor 1 december 2024

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid met een theatergroep

Met elkaar in gesprek gaan over duurzame inzetbaarheid hoeft echt niet saai te zijn. Tijdens de gratis kantinesessie ‘Café lang leve het leven!’ brengt een theatergroep het thema duurzame inzetbaarheid tot leven in jouw bedrijf. Na de kantinesessie weten werknemers wat duurzame inzetbaarheid is, maar ook dat ze zélf een rol spelen bij fit en gelukkig blijven tot hun pensioen en erna. Voor jouw bedrijf is het een mooi startmoment om duurzame inzetbaarheid verder op de kaart te zetten.

Deze flyer kun je goed gebruiken om promotie te maken binnen je bedrijf over de kantinesessie.

Voor wie?

Voor bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro. Alle werknemers van deze bedrijven zijn van harte welkom in het café.

Zo werkt het

Ergens in jouw bedrijf wordt een café gecreëerd. “Caféhouders” Dick en Ineke heten jullie welkom in de gezellig aangeklede ruimte. Op een ongedwongen manier starten Dick en Ineke gesprekjes met werknemers: wat zijn jouw wensen voor je werk? En je toekomst?

Daarna begint het gezamenlijke programma. Er is livemuziek, zang, improvisatie, een pubquiz en veel interactie met de werknemers. Dick en Ineke nemen al hun gasten energiek en met veel humor mee in het thema duurzame inzetbaarheid. Na de kantinesessie kunnen werknemers een individueel duurzaam inzetbaarheidsgesprek aanvragen.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024, aanmelden voor 1 december 2024.
  • A+O vergoedt de kosten van één groep. Wil je meer sessies? Dat kan. Die komen voor eigen rekening.
  • Het minimumaantal deelnemers is 20. Er is geen maximumaantal deelnemers. Bespreek met de theatergroep hoeveel werknemers je wilt laten deelnemen.
  • Na goedkeuring van je aanmelding neemt theatergroep Kijkerd Producties binnen twee weken contact met je op om alles door te nemen. Je geeft dan door wanneer je het café wilt boeken en je kunt al je vragen stellen.
  • Wanneer er een externe subsidie bij betrokken is, kan de declaratietermijn afwijken. 

Aanvragen

Na goedkeuring van de aanvraag neemt Kijkerd Producties (het theatergezelschap) binnen twee weken contact met je op.

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten