Makers van de Toekomst – Toolkit Sociale Partners

De campagne Makers van de Toekomst laat al het moois zien dat onze sector maakt. Met deze campagne helpen we onze werkgevers bij het werven van nieuwe medewerkers. De campagne is erop gericht om de sector een gezicht te geven: Hoe ziet onze bedrijfstak er uit en welke functies zijn er? Hoe is het om te werken in de Metalektro? Hiervoor hebben we 4 series ontwikkeld:

  • Makers van de toekomst: 7 films opgenomen bij 14 verschillende bedrijven, waarbij zowel medewerkers (zij-instromers) als leidinggevenden aan het woord komen over hun werk.
  • Zo wordt dat gemaakt: we laten in detail zien hoe een product wordt gemaakt, om de kijker mee te nemen in de mooie producten die er gemaakt worden in onze sector.
  • Stalen zenuwen quiz: 10 bedrijven strijden op ludieke wijze tegen elkaar om wie de meeste kennis heeft over de sector.
  • Employer branding: Toolkit en promotiemateriaal. In te zetten door bedrijven in de sector om zelf een boost te geven aan het werven van nieuwe medewerkers

In totaal hebben ruim 32 bedrijven en nog veel meer medewerkers meegewerkt aan de campagne. Bedrijven zullen deze materialen ook zelf inzetten bij werving- en promotieactiviteiten. Alle materialen komen beschikbaar in het YouTube Kanaal van A+O Metalektro en via de website van A+O.

Als sociale partners kunnen jullie ook communiceren over de campagne. Hiervoor hebben we onderstaande toolkit ontwikkeld. Hierin zijn de video- en fotomaterialen opgenomen.
Wij kijken uit naar een mooie campagne, waarbij we op een passende manier aandacht vragen voor onze mooie sector!

Online foto (voor LinkedIn / Instagram)

Foto (voor print)

Video (branding video’s)

Documenten

Makers van de Toekomst roll-up banner

Wil je je eigen werknemers en bezoekers op de werkplek kennis laten maken met de campagne? Download hier dan het bestand waarmee je een banner kan laten maken.

Maak je eigen poster met je eigen bedrijfslogo

Selecteer hier de gewenste PDF

Toolkit bedrijven

Voor de bedrijven is er ook een toolkit ontwikkeld. Bekijk hier de toolkit voor bedrijven!

 

Ter inspiratie / alle berichten
Catalogus digitale vaardigheden
Fit tot je Pensioen

Denk jij wel eens na over je toekomst?