A+O KennisBoost Dagen – Generatiemanagement

Sta open voor talent met generatiemanagement

Hoeveel verschillende generaties zijn er bij jou op de werkvloer aanwezig? Welke impact heeft dit op de samenwerking? In veel bedrijven werken er vier, soms wel vijf, verschillende generaties met elkaar samen. Deze mix kan tot misverstanden en conflicten leiden. Wil jij juist gebruik maken van de unieke eigenschappen van elke generatie en elke medewerker? Op de A+O Kennis Boost Dag Generatiemanagement krijg je tools om generaties met elkaar te verbinden en zo elkaars krachten te bundelen.

A+O Metalektro organiseert door heel Nederland regionale bijeenkomsten waarbij we je een ‘boost’ aan nieuwe inzichten geven. Een thematische dag met workshops over belangrijke onderwerpen die spelen in de sector en jouw regio. Een keynote-spreker leidt de dag in met een verrassende visie op het thema van de dag. Laat je verwonderen en inspireren tijdens een dag vol ontmoetingen met collega A+O bedrijven.

Voor wie?

Voor directie, HR-medewerkers, praktijkopleiders en leidinggevenden van bedrijven die zijn aangesloten bij A+O Metalektro.

Zo werkt het

De dag wordt afgetrapt met een aansprekende key note door Lidewey van der Sluis, hoogleraar Strategisch Talent Management. In deze sessie zal zij aandacht schenken aan talentmanagement in combinatie met de verschillende generaties op de werkvloer.

In de middag maak je een keuze uit twee van de volgende drie sessies:

 • Generatie Z op de werkvloer: Tijdens deze kennissessie gaat Youngworks in op de kenmerken van de jongste generatie op de werkvloer. Wil jij Generatie Z bereiken? Leer haar dan eerst begrijpen!
 • Generatieverschillen, hoe overbrug ik ze? Ga zelf aan de slag met generatieverschillen in deze doe-sessie door Young Works. Wat zijn. Aan de hand van verhelderende vragen en een casus kom jij tot waardevolle inzichten.
 • Bind en boei generatie Z vandaag nog! Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf aantrekkelijk is voor jongeren? oZone-adviseur Joyce van Dijk geeft handvatten voor wat jij kunt doen op het gebied van opleiding, scholing en begeleiding van medewerkers, om met name generatie Z aan jouw bedrijf te binden. Ga vandaag nog aan de slag om jouw bedrijf gen-Z-approved te krijgen!

Praktische info

 • Data:
  • Maandag 27 mei – Van der Valk Hotel Duiven, Impuls 2, 6921 RK Duiven
  • Dinsdag 11 juni – Mikrocentrum, De Run 1115, 5503 LB Veldhoven
 • Tijd: 10:30 – 16:00 uur.
 • Deelname is gratis voor bij A+O aangesloten bedrijven.
 • Kijk ook naar de A+O KennisBoost Dagen Werving & Branding.

Aanmelden

Meld je aan voor één van de A+O KennisBoost Dagen Generatiemanagement in jouw regio!

Datum
Locatie
 
27 mei 2024
Van der Valk Hotel Duiven
Gesloten
11 juni 2024
Mikrocentrum Veldhoven
Gesloten
Ter inspiratie / alle berichten