Fit tot je pensioen met digitale vaardigheden

Looptijd: t/m 31 december 2024

Blijf digitaal bij de tijd met ons ruime cursusaanbod

Iedere werknemer in de Metalektro krijgt vroeg of laat te maken met digitalisering en automatisering. Ontwikkelen van digitale vaardigheden wordt daarom steeds belangrijker. Bovendien is het een mooie kans voor werknemers om te groeien in hun werk.

A+O Metalektro biedt met de opleidingscatalogus ‘Fit tot je pensioen’ een uitgebreid trainingsaanbod op het gebied van digitale vaardigheden. Van de basis, zoals computer- en typevaardigheid tot werken met Office op expertniveau. En van gespecialiseerde programma’s voor 3D-tekenen tot CNC programmeren, draaien en frezen. Maak je werknemers klaar voor de toekomst en maak gebruik van de opleidingscatalogus.

Voor wie?

Voor werknemers van bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro.

Zo werkt het

Jouw bedrijf krijgt een vergoeding tot maximaal €2.500 per cursus of training. Samen met de werknemer kies je uit het aanbod in de catalogus. Via de link naar de betreffende aanbieder van de training of cursus meld je de werknemer aan. Vervolgens vraag je de vergoeding aan in ‘Mijn A+O’.

De catalogus met het volledige door A+O geselecteerde aanbod van trainingen vind je hier:

Heb je inhoudelijke vragen over het aanbod en de inhoud van de trainingen? Neem dan contact op met het betreffende trainingsbureau via de link in de catalogus.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024, de training moet uiterlijk dan zijn afgerond.
  • Wanneer de training specifiek voor jouw bedrijf aangepast wordt zijn de extra kosten voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door bij een incompany-inschrijving het minimum of maximum aantal deelnemers te wijzigen.
  • LET OP: de regeling wordt tot en met mei medegefinancierd met MDIEU-subsidie van het ministerie van SZW. Daarom moeten de aanvragen tot en met 31 mei 2024 uiterlijk 30 juni 2024 zijn gedeclareerd. De factuur van de opleider en een certificaat of bewijs van deelname moeten worden toegevoegd. Wanneer er een externe subsidie bij betrokken is, kan de declaratietermijn afwijken .

Aanvragen

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten