Ontdek de kracht van werkplekleren

woensdag 20 maart 2024

Leren op de werkplek? Echt niet zo gek!

Benieuwd naar hoe je nieuwe werknemers snel en goed kunt inwerken? Wil je kennis en ervaring behouden binnen je bedrijf en zoek je daarvoor de juiste aanpak? Vraag je je af hoe je leren op het werk goed kunt organiseren?

Doe dan mee aan ‘Ontdek de kracht van werkplekleren’!

Met werkplekleren benut je de dagelijkse werkpraktijk om elke dag samen te leren. Dit zorgt voor productieve en gelukkige werknemers.

Voor wie?

Voor HR-officials, leidinggevenden, praktijkopleiders en opleidingscoördinatoren van bedrijven die zijn aangesloten bij A+O Metalelektro.

Zo werkt het

Dagvoorzitter Janneke de Jager begeleidt je op speelse wijze door een afwisselend en boeiend programma:

  • Keynote door Jos Baeten: oprichter van de Werkplekleren Academy​. Vanuit zijn jarenlange praktijk- en onderzoekservaring maakt hij duidelijk waarom het zo belangrijk is om aandacht te hebben voor het leren op de werkplek.
  • Drie praktische workshops door: VAPRO, GBT Opleidingen en TWI​ samen met bedrijven uit de metalektro-sector die werkplekleren al succesvol hebben ingezet.
  • Plenaire inspiratie door Janz over leercultuur ​.

Leer van andere metalektro-bedrijven en experts wat echt werkt in de praktijk en waarom.  Na deze dag kun je zelf aan de slag met werkplekleren in jouw bedrijf.

Praktische info

  • Datum: woensdag 20 maart bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg (Klein Zwitserland 8, Gilze)
  • Tijd: 10:00 – 16:30 uur
  • Deelname is alleen mogelijk voor werknemers die vallen onder de cao Metalektro van bij A+O aangesloten bedrijven.
  • Meer weten? A+O’s digitale kennisdeelplatform oZone heeft verschillende modules waar je de informatie over de vier aanpakken van werkplekleren uit de workshops kunt terugvinden.
  • Kijk ook eens op werkpleklerenindetechniek.nl

Aanmelden

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe events? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ter inspiratie / alle berichten