Theatershows Fit tot je pensioen

Schrijf je nu in voor een onvergetelijke theateravond!

Is duurzame inzetbaarheid een thema waarmee jouw bedrijf aan de slag wil gaan? Of zijn jullie hier al mee bezig, maar kun je toch wat tips en handvatten gebruiken? Kom dan naar een van onze Fit tot je pensioen-theatershows en laat je inspireren! Ben je benieuwd naar wat je precies kunt verwachten? Bekijk hier alvast een sfeerimpressie:

 

Aanbod A+O

De theatershow is een spektakel met herkenbare scènes en veel interactie. Op deze manier krijg je als HR-managers en leidinggevenden volop inspiratie en tips om duurzame inzetbaarheid binnen jouw bedrijf op de agenda te zetten. Duurzame inzetbaarheid gaat hand-in-hand met gezonde voeding, dus de theatershow gaat ook gepaard met een gezond buffet! Voor of na de show (afhankelijk van de datum, zie overzicht onder ‘Aanmelden’) kun je tijdens het buffet met de andere Metalektro-collega’s gezellig napraten en/of ideeën uitwisselen. Na afloop van de show krijg je ook een mooie toolbox mee, vol handige gereedschappen om duurzame inzetbaarheid een impuls te geven in je organisatie. Heb je er al net zoveel zin in als wij? Onder het kopje ‘Aanmelden’ vind je een overzicht met alle data en locaties en kun je je inschrijven via de aanmeldknop!

Belangrijk om te weten

  • De theatershows zijn kosteloos voor aangesloten A+O bedrijven.
  • De theatershows richten zich op HR-managers, leidinggevenden, directies en OR-leden.
  • Je mag je partner meenemen. Geef dit aan op het aanmeldformulier.
  • Is de show ook interessant voor je collega? Hij/zij is ook van harte welkom en kan zich aanmelden via onderstaande aanmeldlink.
  • Heb je je aangemeld en ben je helaas toch verhinderd? Meld je zo snel mogelijk af via workshop@ao-metalektro.nl.
  • De theatershows zijn mede mogelijk gemaakt door de MDIEU-regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
  • De theatershows zijn onderdeel van onze Fit tot je pensioen-campagne. Klik hier om naar de campagnesite te gaan.

Aanmelden

In onderstaand overzicht vind je alle data en locaties waarop de theatershows plaats vinden. De theatershow duurt ongeveer twee uur. Meld je aan via het bijbehorend inschrijfformulier.

Datum Locatie Tijdstip Aanmelden
9 mei TR25 Theater Rotterdam Schouwburg, Rotterdam start voorstelling 16.00 uur, buffet na afloop Je kunt je niet meer aanmelden
15 mei Verkadefabriek, Den Bosch start buffet 19.00 uur, voorstelling start 20.00 uur Je kunt je niet meer aanmelden
23 mei Odeon, Zwolle start voorstelling 16.00 uur, buffet na afloop Je kunt je niet meer aanmelden
6 juni TAQA Theater De Vest, Alkmaar start buffet 19.00 uur, voorstelling start 20.00 uur Je kunt je niet meer aanmelden
21 november Schouwburg Lochem start voorstelling 16.00 uur, buffet na afloop Je kunt je niet meer aanmelden

 

 

Ter inspiratie / alle berichten