A+O Metalektro wint Medewerker Beleving Award 2019

27 mei 2019
leestijd: 1 minuten

A+O Metalektro wint de Medewerker Beleving Award 2019!

De prijs werd op dinsdag 21 mei jl. uitgereikt door onderzoeksbureau Integron tijdens het congres ‘De kracht van Innovatie’. Uit ruim 100 door het bureau uitgevoerde medewerkerstevredenheidsonderzoeken was A+O Metalektro in de categorie ‘overheid en non-profit’ de best presterende organisatie. Het onderzoek geeft inzicht in de beleving van medewerkers van hun werk en werkgever.

Uitkomsten onderzoek A+O

Opnieuw scoorde de medewerkerstevredenheid hoog. Vooral op het gebied van talentontwikkeling en de mogelijkheden voor het volgen van trainingen.

Directeur Saskia Görtz: “Een fijn werkklimaat creëer je samen. Ik ben heel blij dat wij met elkaar op een zinvolle en inspirerende manier werken aan ons doel: medewerkers in de technische sector stimuleren zich te ontwikkelen.”

Overigens was A+O vanwege haar vitaliteitsbeleid ook genomineerd voor het vitaalste bedrijf van Zuid-Holland. Zo staan in het pand (sta)-bureaus met fietskrukken, worden er leefstijltrainingen gegeven, kun je in het bedrijfsrestaurant gezond en lekker eten en is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Ook werken bij A+O?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over de sector.

Ter inspiratie / alle berichten