oZone geeft de sector een gezicht met de nieuwe bedrijvenpagina

27 februari 2024
leestijd: 1 minuten

Laat jouw bedrijf schitteren op oZone! Creëer eenvoudig een bedrijfspagina vanuit jouw oZone-bedrijfsomgeving, waar je kunt laten zien wie je bent en wat jullie doen. Je kunt een sfeervideo plaatsen, een link naar je website of stagepagina plaatsen en verwijzen naar jullie LinkedIn, YouTube, Instagram en Facebook.

Kennis in beeld

Heeft jouw bedrijf onderwerpen gemaakt voor de openbare oZone-bibliotheek? Dan komt jullie openbare aanbod op je bedrijfspagina te staan. Zo laat je nog beter zien wat jullie allemaal in huis hebben aan kennis. Met je bedrijfspagina zorg je ervoor dat de oZone-gebruikers een beter beeld krijgen van de technische sector en de verschillende technische bedrijven.

Bereik een grote en diverse doelgroep

Onder de bijna 50.000 oZone-gebruikers zijn niet alleen vakgenoten, werkgevers en werknemers, maar ook studenten, zij-instromers in de techniek of anderen die zich op welke manier dan ook aangetrokken voelen tot de techniek. Door een bedrijfspagina aan te maken, maak je het beeld van de sector divers en steeds meer compleet. Betere reclame voor de techniek kunnen we niet maken!

Vragen?

Heb je vragen over de bedrijvenpagina? Neem dan contact op met je oZone-adviseur.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over de sector.

Ter inspiratie / alle berichten