Werk maken van online leren? De oZone-bibliotheek is nu voor iedereen beschikbaar.

30 maart 2020
leestijd: 2 minuten

Al honderden technische bedrijven maken gebruik van het online leerplatform oZone. Dit platform is mogelijk gemaakt door werkgeversorganisaties en vakbonden in de techniek.

Naast eigen leercontent van bedrijven, is er een bibliotheek met meer dan 90 up-to-date onderwerpen die gaan over het ontwikkelen van technisch vakmanschap.

A+O Metalektro en haar sociale partners (CNV Vakmensen, FME, FNV Metaal en De Unie) vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk geïnteresseerde professionals zich kunnen blijven ontwikkelen.

Daarom is de bibliotheek van oZone vanaf heden opengesteld voor iedereen. Zeker in deze onzekere tijden waar veel mensen thuis zitten, is het belangrijk om inhoudelijke ontwikkeling door te zetten.

Interessant voor iedere (toekomstige) techneut.

De kant-en-klare leercontent in de bibliotheek is praktisch en visueel. Met veel instructiefilms, animaties, 360 gradentours, lessen, werkinstructies en opdrachten. De onderwerpen variëren van lassen, draaien, frezen en warmtepompsystemen tot en met meten, tekeninglezen en materialenkennis. Maar je kunt bijvoorbeeld ook alvast de theorie volgen voor het heftruckcertificaat. De meest recente module gaat over leidinggeven op afstand.

De bibliotheek in oZone is interessant:

  • Voor iedereen die al werkt in de techniek en die die zich verder wil ontwikkelen.
  • Voor iedereen die nog niet werkt in de technische sector, maar die zich wil oriënteren.
  • Voor leerlingen/studenten die een technische opleiding volgen.

Meld je nu aan!

Iedereen kan zich eenvoudig registreren voor een account via deze link. Vervolgens kun je direct aan slag met een e-learning module.

Eerst een kleine preview?

Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten? Een oZone-adviseur helpt je graag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over de sector.

Ter inspiratie / alle berichten