Fit tot je pensioen met persoonlijke vaardigheden

Looptijd: t/m 31 december 2024

Ontwikkel werknemers met sterke persoonlijke vaardigheden

Werknemers en leidinggevenden krijgen op de werkvloer steeds vaker met allerlei situaties te maken. Denk aan uitdagende gesprekken, veranderingen, cultuurverschillen. Er wordt daarmee sterker een beroep gedaan op hun persoonlijke vaardigheden. Bovendien zijn deze vaardigheden goed voor prestaties, vitaliteit en werkgeluk. Reden genoeg om werknemers te ondersteunen bij het versterken van hun vaardigheden voor nu en verderop in hun carrière.

A+O Metalektro biedt met de opleidingscatalogus ‘Fit tot je pensioen’ een uitgebreid trainingsaanbod op het gebied persoonlijke vaardigheden. Denk aan Correct Nederlands, Assertiviteit en Omgaan met cultuurverschillen op de werkvloer. Ook zijn er cursussen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en vaardigheden voor de toekomst, zoals Persoonlijk leiderschap, Verandermanagement of Creatief denken. Mis je nog iets? Kijk dan ook nog eens naar onze regeling Sociale Vaardigheden.

Voor wie?

Voor werknemers van bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro.

Zo werkt het

Samen met de werknemer kies je uit het aanbod in de opleidingscatalogus. Je vindt daar trainingen binnen acht verschillende thema’s. Via de link naar de betreffende aanbieder van de training of cursus meld je de werknemer aan. Vervolgens vraag je de vergoeding aan in ‘Mijn A+O’.

De catalogus met het volledige door A+O geselecteerde aanbod van trainingen vind je hier:

Heb je inhoudelijke vragen over het aanbod en de inhoud van de trainingen? Neem dan contact op met het betreffende trainingsbureau via de link in de catalogus. Bekijk hier de campagnewebsite.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024; de training moet uiterlijk dan zijn afgerond.
  • De kosten voor deze trainingen worden volledig vergoed. Bij sommige trainingen wordt een eigen bijdrage van het metalektro-bedrijf verwacht. Dit staat in de catalogus per training vermeld.
  • Wanneer de training specifiek voor jouw bedrijf aangepast wordt, zijn de extra kosten voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door bij een incompany-inschrijving het minimum of maximum aantal deelnemers te wijzigen.
  • LET OP: de regeling wordt tot en met mei medegefinancierd met MDIEU-subsidie van het ministerie van SZW. Daarom moeten de aanvragen tot en met 31 mei 2024 uiterlijk 30 juni 2024 zijn gedeclareerd. De factuur van de opleider en een certificaat of bewijs van deelname moeten worden toegevoegd. Wanneer er een externe subsidie bij betrokken is, kan de declaratietermijn afwijken .

Aanvragen

Aanvragen ‘Mijn A+O’

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten