Workshop Generatiemanagement

Looptijd: t/m 31 december 2024

Verschillende generaties op de werkvloer: leer hoe ze elkaar versterken

Generatie Z, millenials en babyboomers op dezelfde werkvloer. Probleem of kans? Een kans natuurlijk! Nooit waren er zoveel generaties, vijf maar liefst, tegelijk op de arbeidsmarkt. Iedere generatie brengt eigen kwaliteiten en een unieke kijk op werk mee. Volop mogelijkheden om van elkaar te leren. Maar dan moet je wel weten hoe. A+O Metalektro biedt via de workshop ‘Generatiemanagement’ de kans om dit te leren. Aan het einde van deze workshop weet je welke verschillen er zijn en hoe de verschillende generaties in jouw bedrijf elkaar kunnen versterken.

Voor wie?

Voor werknemers van bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro. De workshop richt zich op HR-werknemers, praktijkopleiders en leidinggevenden.

Zo werkt het

Voor de workshop werkt A+O samen met een opleider met kennis van generatiediversiteit. Zij geven de training incompany. In drie uur leer je hoe je talenten benut en effectiever samenwerkt. De door A+O aangeboden workshop wordt volledig vergoed.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024.
  • De workshop heeft minimaal 8 en maximaal 50 deelnemers. Kom je niet aan de minimale deelnemers? Jouw regiomanager kan inventariseren of er nog meer gegadigden in de regio zijn.
  • Een incompany workshop vraag je tot uiterlijk 31 december 2024 aan via Mijn A+O.
  • Wanneer er een externe subsidie bij betrokken is, kan de declaratietermijn afwijken.

Aanvragen

Workshop Open Inschrijving:
Data voor de verschillende regio’s verschijnen binnenkort op deze website. Heb je nu al interesse? Of wil je samen met een aantal andere bedrijven een workshop organiseren? Neem dan contact op met je regiomanager.

Workshop InCompany:
Dien je aanvraag minimaal 2 weken en maximaal 3 maanden voor de startdatum van de workshop in.  Klik op de onderstaande button om je eenvoudig aan te melden. Daarna neemt Kim Jansen van Generations at work contact met je op. 

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten