Promoot de techniek!

Looptijd: t/m 31 december 2024

Vergoeding voor organiseren van promotie-events

Techniek: wat een prachtige branche is het. En we kunnen genoeg nieuwe talenten gebruiken. Organiseer daarom een promotie-event in jouw regio en help mee om jong en oud enthousiast te maken over techniek. Via de regeling ‘Promoot de techniek’ van A+O Metalektro krijg je hier een vergoeding voor. Een promotieactiviteit is dé manier om te laten zien hoe interessant onze branche is. Zo kiezen er steeds meer mensen voor een baan in de techniek.

Voor wie?

Voor samenwerkingsverbanden met, bij voorkeur, bedrijven die zijn aangesloten bij A+O Metalektro.

Zo werkt het

Voor iedere activiteit die je organiseert om de branche in de schijnwerpers te zetten ontvang je maximaal €3.000 van A+O. Bijvoorbeeld techniekbeurzen, wedstrijden of andere evenementen. Dit doe je in je eigen regio en samen met andere partners uit de branche.

De vergoeding is specifiek voor promotie van techniek en niet voor promotie van de eigen organisatie op de arbeidsmarkt. Bij de aanvraag dien je een plan in met het doel, opzet, planning en beoogd resultaat. Ook leg je hierin uit hoe het evenement op den duur door de regio gedragen gaat worden. Na afloop dien je een eindverslag in met daarin de activiteiten, resultaten en kosten.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024.
  • De doorlooptijd van het evenement is maximaal 1 jaar.
  • Per activiteit is er maximaal €3.000 (inclusief btw) beschikbaar.
  • De subsidie wordt uitgekeerd na goedkeuring van het eindverslag.
  • Voor vergoedingsaanvragen voor niet A+O aangesloten bedrijven: Vul dit formulier in om een account aan te vragen voor toegang tot ‘Mijn A+O’.

Aanvragen

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten