Stagevergoeding bedrijf vo/mbo/hbo/wo (STAGE)

Looptijd: t/m 31 december 2024*

Maak kennis met jong talent en ontvang een vergoeding

Heeft jouw bedrijf de voordelen van het bieden van een stageplaats al ontdekt? Het is een mooie manier om kennis te maken met jong talent en hen aan je te binden voor de toekomst. Door stagiairs op te leiden draag je ook nog eens bij aan de zichtbaarheid van de hele sector. Bied je een stageplaats aan dan ontvang je via A+O Metalektro een vergoeding.

Ook voor de stagiair biedt A+O een vergoeding. Dat maakt het nog aantrekkelijker om bij jou stage te lopen. Lees hier meer over die regeling.

Voor wie?

Voor bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro en die een vo-, mbo bol-, hbo- of een wo-stageplaats bieden.

Zo werkt het

Je bedrijf ontvangt €160 per vier weken bij een voltijdstage van 40 uur per week. Loopt de stagiair minder uren stage, dan is de vergoeding naar rato. Bied je een stageplaatsen, dan leid je niet alleen nieuwe collega’s op voor de sector maar je bouwt ook aan een netwerk van potentiële werknemers.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024.
  • Maximaal 50 aanvragen per A+O aangesloten bedrijf.
  • Onder stage verstaan we beroepspraktijkvorming in het kader van bijvoorbeeld een snuffelstage op het vo, de beroepsopleidende leerweg (bol) of praktijkvorming zoals bedoeld in de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW).
  • Het volledige bedrag wordt achteraf uitgekeerd, na het afronden van de stageperiode en na een goedgekeurde declaratie.

Aanvragen

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten