Werkplekonderzoek

Looptijd: t/m 31 december 2024

Krijg inzicht én concrete tips over de fysieke belasting in je bedrijf

Fysieke overbelasting op de werkplek is vragen om gezondheidsproblemen bij werknemers. Werk aan duurzame inzetbaarheid met het werkplekonderzoek fysieke belasting. A+O Metalektro biedt jouw bedrijf één gratis functiegericht werkplekonderzoek. Je krijgt inzicht in de fysieke belasting van een specifieke functie(groep) en concrete tips voor verbetering.

Voor wie?

Voor bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro.

Zo werkt het

Een ergonoom van Zorg van de Zaak doet ter plekke onderzoek en geeft je inzicht en tips om de belastbaarheid te verbeteren. Vervolgens krijg je een schriftelijke rapportage met concrete handreikingen om de fysieke belastbaarheid te verbeteren.

Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de ergonoom voor een ‘toolboxmeeting’ over de resultaten van het werkplekonderzoek. In deze bijeenkomst licht de ergonoom de adviezen toe en krijg je aanbevelingen over het maken van veranderingen.

Deze regeling wordt mede mogelijk gemaakt met MDIEU-subsidie van de overheid. De regeling kun je goed combineren met de persoonlijke inzetbaarheidsscan.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024.
  • Het eerste onderzoek is gratis. Het is mogelijk om meerdere onderzoeken af te nemen. Deze zijn voor rekening van je bedrijf.
  • Wanneer er een externe subsidie bij betrokken is, kan de declaratietermijn afwijken.

Aanvragen

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten