Workshop Employer Branding

Looptijd: 1 januari t/m 31 december 2024

Ben jij als werkgever trots op je bedrijf, de medewerkers, het product? Dan wil je dit ook naar buiten uitdragen en jezelf goed op de markt zetten. Het ontwikkelen van een ‘employer brand’ helpt je hierbij. Via employer branding laat je zien wat precies de bedrijfsvisie is en wat jouw bedrijf zo uniek maakt. Je boodschap moet ook echt authentiek zijn, anders wordt er onvermijdelijk doorheen geprikt. De workshop ‘Employer Branding’ biedt bij A+O aangesloten bedrijven handvatten om met employer branding aan de slag te gaan en laat zien dat je geen ruim budget nodig hebt om te beginnen.

Aanbod A+O

De workshop Employer Branding is kosteloos beschikbaar voor medewerkers werkzaam bij een aangesloten Metalektrobedrijf en richt zich op HR-medewerkers en op leidinggevenden. De workshop is zowel via Open Inschrijving als InCompany te volgen en wordt gegeven door Ernst Schipper van Anders Gaan Kijken.

Over de workshop ‘Activeren van je employer brand’
In de workshop bespreek je zowel de basis van employer branding, als hoe je een employer value proposition (EVP) maakt. Dit vertaal je daarna door naar een praktisch actieplan. Je leert hoe je je employer brand kunt activeren, hoe je een briefing opstelt om content te maken en hoe je vervolgens de content beoordeelt en verder kunt gebruiken.

Belangrijk om te weten

 • Deelname is alleen mogelijk voor werknemers die vallen onder de cao Metalektro van bij A+O aangesloten bedrijven.
 • Je kunt de workshop zowel via Open inschrijving als InCompany te volgen.  
 • De workshop duurt 3 uur.
 • Er geldt een minimum van 8 en maximum van 12 deelnemers.
 • Een InCompany workshop voor meerdere groepen is mogelijk. A+O vergoedt de kosten van maximaal 1 groep. Meerdere groepen komen voor eigen rekening.
 • Deelname is kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend. Bij annulering behoudt A+O zich het recht voor om (een gedeelte van) de gemaakte kosten bij je bedrijf in rekening te brengen.
 • InCompany workshop worden rechtstreeks gefactureerd aan jouw bedrijf, je kunt de factuur vervolgens declareren bij A+O.

Aanvragen

Workshop Open Inschrijving: Data voor de verschillende regio’s verschijnen binnenkort op deze website. Heb je nu al interesse? Of wil je samen met een aantal andere bedrijven een workshop organiseren? Neem dan contact op met je regiomanager.

Workshop InCompany: Wil je de workshop bij jou in het bedrijf organiseren? Dat kan! Doe hiervoor een aanvraag via ‘Mijn A+O’. Dien je aanvraag minimaal 2 weken en maximaal 3 maanden voor de startdatum van de workshop in.  Klik op de onderstaande button om je eenvoudig aan te melden. Daarna neemt Ernst Schipper van Anders Gaan Kijken contact met je op. 

Klik op de onderstaande button om je eenvoudig aan te melden. Let op: aanvragen kan vanaf 1 januari 2024!

Declareren

De workshop declareer je via Mijn A+O. Let op: doe dit uiterlijk binnen 4 weken na afloop van de workshop. Stuur bij de declaratie de factuur van de training mee. Op de factuur staan verplicht de volgende gegevens:

 • naam werkgever;
 • naam medewerkers;
 • uitgevoerde activiteit;
 • uitvoeringstermijn.

Tip: stem de factuur vooraf met Anders Gaan Kijken af. Zo voorkom je vertraging bij de declaratie.

Na ontvangst van een declaratie krijg je van ons bericht. Belangrijk is dat je declaratie volledig is. Op het declaratieformulier staat vermeld wat je moet meesturen. Hebben we niet alles van je ontvangen? Dan nemen we je declaratie niet in behandeling. Vanzelfsprekend laten we je weten welke gegevens ontbreken. Je kunt vervolgens, binnen de indientermijn van de regeling, een nieuwe declaratie indienen.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met je regiomanager.

Ter inspiratie / alle berichten