Workshop Recruitment

Looptijd: t/m 31 december 2024

Laat je inspireren en verbeter je recruitmentproces

Wil je nieuwe werknemers werven? Of zoek je naar andere manieren om te werven?

A+O Metalektro helpt je op weg met de workshop recruitment en een adviesgesprek. Hierna weet je alles over de beste wervingskanalen voor jouw doelgroep. Je leert sterke vacatureteksten schrijven en ontdekt hoe je social media en AI hierbij gebruikt. Je krijgt praktische tips die je de volgende dag al kunt inzetten. Volg de workshop, sluit aan bij het adviesgesprek en vind nieuwe manieren van werven.

Voor wie?

Voor werknemers van bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro. De workshop is vooral geschikt voor HR-professionals, leidinggevenden en recruiters.

Zo werkt het

In de vier uur durende workshop komen alle facetten van recruitment aan bod. Van vacature tot sollicitatiegesprek. De workshop is waardevol wanneer je moeite hebt om kandidaten te werven, maar ook als je jouw recruitmentproces wil verbeteren en vernieuwen.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024.
  • De workshop is alleen incompany te volgen.
  • Maximaal 12 deelnemers per bedrijf.
  • De incompany workshop gaat door bij zes deelnemers. Lukt dit niet? Jouw regiomanager kan inventariseren of er nog meer gegadigden in de regio zijn.
  • Een incompany workshop vraag je maximaal zes maanden voorafgaand aan de startdatum aan.
  • Declareren van de workshop moet binnen zes maanden na de einddatum. Wanneer er een externe subsidie bij betrokken is, kan de declaratietermijn afwijken.

Aanvragen incompany

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten