Workshop Zo boei en bind je de nieuwste generatie!

Looptijd: 1 september 2023 t/m 31 december 2024

Zorg dat jong talent zich thuis voelt in jouw bedrijf

Word een aantrekkelijke werkgever voor de nieuwste generatie werknemers. De online workshop ‘Zo bind en boei je de nieuwste generatie’ van A+O Metalektro helpt je hierbij. Een scan van jouw bedrijf en de workshop laten je zien wat je kunt doen om jongere werknemers zich beter thuis te laten voelen. Je krijgt inzicht in de drijfveren van de jongste generatie én je stelt een gericht actieplan op voor je eigen organisatie. Vergroot instroom en voorkom uitstroom door nu te investeren in binden en boeien van de nieuwste generatie.

Voor wie?

Voor werknemers van bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro. De workshop richt zich op praktijkopleiders en begeleiders. Ook HR-professionals en leidinggevenden zijn van harte welkom.

Zo werkt het

De workshop bestaat uit twee elementen:

  1. Scan ‘Hoe jongerenproof is mijn organisatie’. Voorafgaand aan de workshop krijg je twee vragenlijsten. Eén voor jongeren en één voor leidinggevenden, HR en praktijkopleiders. Je krijgt vervolgens uiterlijk drie dagen voor de workshop een maatwerkrapport via A+O, opgesteld door een externe partij. Heel fijn, want zo weet je precies hoe jouw bedrijf scoort op punten die jongeren belangrijk vinden. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier hoe we je privacy garanderen.
  2. Workshop ‘Zo bind en boei je de nieuwste generatie’. De uitkomst van de scan is de basis voor de workshop. Je werkt aan een concreet actieplan en je krijgt tips om jongeren te begeleiden en te motiveren. Zo maak je jouw organisatie extra aantrekkelijk voor hen.

Tip: lees voor de workshop onze whitepaper ‘15 tips voor het aantrekken én behouden van jong talent’! Je leert hoe je als werkgever in de metalektro nog meer aansluit op de behoeften van jonge werknemers. Het volledige onderzoeksrapport vind je hier.

Praktische info

  • Looptijd van 1 september 2023  t/m 31 december 2024.
  • De workshop is alleen incompany te volgen.
  • De incompany workshop gaat door bij minimaal zes deelnemers. Lukt dit niet? Jouw regiomanager kan inventariseren of er nog meer gegadigden in de regio zijn.
  • Maximaal 12 deelnemers per aangesloten bedrijf.

Aanvragen incompany

Klik op de onderstaande button om je eenvoudig aan te melden. Daarna neemt adviesbureau Youngworks contact met je op. 

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten