Fit tot je pensioen Theatershow

23 februari 2023
leestijd: 3 minuten

Save the date: spetterende Fit tot je pensoen-theatershow in jouw regio

Hoe zet je als HR een ‘ingewikkeld’ onderwerp als duurzame inzetbaarheid op de agenda in jouw organisatie? Nou, je gaat gewoon naar de spetterende Fit tot je pensioen-theatershow. De eerste vier data zijn bekend, dus Save the date!

Vertel, wat gaan we beleven?

Monica Gronsveld, projectleider van MDIEU: “Een onvergetelijke theateravond uit, in een groot theater. Tijdens een geweldige show met herkenbare scènes, een quiz, een op maat gemaakt lied en veel interactie, krijg je volop inspiratie en tips. Bij een gezond buffet kun je napraten of sparren met HR-collega’s uit de branche. Je mag ook (kosteloos) je partner of collega’s meenemen.”

Welke datum moet ik in mijn agenda vrijhouden?

“We organiseren voorstellingen door het hele land. De eerste vier data en regio’s zijn nu bekend. Het gaat om shows in de regio’s West-Nederland, Zuidwest-Nederland, Midden-Nederland en Brabant/Zeeland:

9 meiRotterdam, TR25 Schouwburg, voorstelling start om 16.00 uur, daarna het buffet
15 meiDen Bosch, Verkadefabriek, buffet start om 19.00 uur, daarna de voorstelling
23 meiZwolle, Odeon, voorstelling start om 16.00 uur, daarna het buffet
6 juniAlkmaar, Taqa Theater de Vest, buffet start om 19.00 uur, daarna de voorstelling

Je kunt je nu aanmelden via deze pagina!

Waarom organiseert A+O een Fit tot je pensioen-theatershow?

“Wat we hebben gemerkt de afgelopen jaren is dat veel HR-mensen duurzame inzetbaarheid zeker aankaarten, maar dat ze de concrete handvatten missen. Ze gaan het gesprek aan, maar lopen bijvoorbeeld vast doordat medewerkers reageren met: Oh, doe ik iets niet goed dan? In de show krijg je goede tips en praktische handvatten, op basis van reëel herkenbare situaties. We maken het onderwerp in één klap leuk, toegankelijk, soms grappig herkenbaar en vooral: heel concreet.”

Ik hoorde dat we ook een toolbox krijgen?

“Klopt. Na afloop krijg je een mooie toolbox mee, vol handige gereedschappen die je kunt inzetten om duurzame inzetbaarheid tot leven te brengen in jouw organisatie. Bijvoorbeeld een kaartspel, een inspirerend kookboek en andere praktische tools.”

Ik hou de datum vrij, maar wanneer kan ik echt boeken?

“Nog even geduld. Wil je zeker weten dat je op tijd boekt, meld je aan voor de speciale Fit tot je pensioen-nieuwsbrief. Zodra je online kunt boeken, krijg je bericht in je mailbox. In die nieuwsbrief krijg je ook informatie over de kantineversie van deze voorstelling, die je in de loop van 2023 voor je medewerkers kunt boeken.”

Wat zou je tegen mij zeggen als je zelf HR-medewerker was?

“Save the date en ga er straks heen. Dit is echt een cadeautje aan jezelf!”

Meer info of vragen?

Je kunt terecht bij jouw regiomanager.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over de sector.

Ter inspiratie / alle berichten