Maatregelen coronavirus

A+O Metalektro heeft maatregelen genomen in het kader van het coronavirus. De gezondheid van onze collega’s en van de mensen in hun directe omgeving gaat daarbij vóór alles.

Maar ook de dienstverlening naar de bij ons aangesloten bedrijven willen we onder deze omstandigheden zo optimaal mogelijk blijven leveren.

  • Wij realiseren ons dat door de landelijke maatregelen vanwege het coronavirus, opleidingen en trainingen worden geannuleerd of opgeschort.
    Heb je vóór 16 maart 2020 een vergoedingsaanvraag voor een opleiding of training ingediend? Dan verlengen wij de in de regeling gestelde termijn van 6 maanden tussen de aanvraag en de start van de opleiding, naar 12 maanden. Dit betekent dat de opleiding of training binnen 12 maanden na de datum van indiening moet starten.
  • Het secretariaat blijft bereikbaar zoals je dat van ons gewend bent: op werkdagen van 8.30 uur – 17.00 uur.
  • Voor de medewerkers die in de regio’s werkzaam zijn geldt dat een bedrijfsbezoek, bij voorkeur 1 op 1, kan worden aangevraagd. Daarnaast bestaat nog steeds de mogelijkheid dat het contact telefonisch, via videoconferences/skypegesprekken of per e-mail kan plaatsvinden. Mocht je vragen hebben of zaken willen afstemmen, dan is je regiomanager of oZone-adviseur telefonisch of via de mail bereikbaar.

Wij gaan ervan uit dat we met deze maatregelen onze bijdrage kunnen leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.

Het zijn voor alle bedrijven onzekere tijden. We leven mee met de uitdagingen die er nu ontstaan.

Regelingen coronavirus

Voor ondernemers heeft de Rijksoverheid op deze site een totaaloverzicht gepubliceerd van het noodpakket voor banen en economie.

Klik hier voor meer informatie over de regelingen ‘NOW 3.0’ en ‘NL leert door’.

Op de site coronacalculator.nl  kun je berekenen hoe coronaregelingen je onderneming helpen. De tool is een initiatief van VNO-NCW en MKB Nederland.

Ter inspiratie / alle berichten
Catalogus digitale vaardigheden
Fit tot je Pensioen

Denk jij wel eens na over je toekomst?