Futureproof leidinggeven: versterk de dialoog

Looptijd: t/m 31 december 2024 

Gratis leiderschapstraject over samenwerking en dialoog

Hybride werken, verschillende culturen op de werkvloer, een veilige werksfeer creëren, generatieverschillen. Allemaal uitdagingen waar leidinggevenden van nu mee te maken krijgen. Dit vraagt om een goede dialoog en samenwerking tussen de afdelingen in je organisatie. Het gratis leiderschapstraject dat A+O Metalektro aanbiedt via Relevance (voorheen Schouten en Nelissen) geeft leidinggevenden hier de handvatten voor. Het traject richt zich op samenwerking en dialoog en kan zowel incompany als via open inschrijving worden gevolgd.

Voor wie?

Voor leidinggevenden met minimaal een jaar leidinggevende ervaring van bedrijven die aangesloten zijn bij A+O Metalektro. De training is zowel te volgen voor nieuwe deelnemers als voor deelnemers die eerder via A+O de training ‘Futureproof leidinggeven’ hebben gevolgd.

Zo werkt het

De inhoud is een mix van online leren met een buddy, fysieke trainingsdagen en oefenen in de praktijk. Bij de start formuleren de deelnemers het doel van hun traject. Het traject wordt afgesloten met een rondetafelbijeenkomst.

Tijdens het traject komt aan bod:

  • Bewustwording van de rol als leidinggevende.
  • Stimuleren van een professionele samenwerking en handvatten om deze samenwerking te realiseren.
  • Met collega’s bespreken hoe zij de onderlinge samenwerking kunnen versterken.

Het traject heeft een doorlooptijd van drie maanden. Meer informatie over de training vind je in de brochure Futureproof Leidinggeven.

Praktische info

  • Looptijd t/m 31 december 2024.
  • Zowel incompany als via open inschrijving. Bij open inschrijving schrijf je minimaal twee leidinggevenden van je bedrijf in.
  • Bij zowel de incompany- als de open trainingen geldt een minimum van 8 en een maximum van 12 deelnemers per groep. Interesse in de open inschrijving en onvoldoende deelname in je regio? Geef dit aan bij je regiomanager van A+O.
  • Wanneer er een externe subsidie bij betrokken is, kan de declaratietermijn afwijken. 

Aanvragen

Voor incompany: 
Na goedkeuring van de aanvraag neemt Relevance contact met je op. 

Voor open inschrijving:
Stuur een mail naar de projectleider Monica Gronsveld of neem contact op met je regiomanager

Voorwaarden

Ter inspiratie / alle berichten