De Makers van de Toekomst Toolkit

De campagne Makers van de Toekomst laat al het moois zien dat onze sector maakt. Met deze campagne helpen we jou bij het werven van nieuwe werknemers. De campagne zal online veel Nederlanders bereiken, maar als je als metalektrobedrijf ook mee wil helpen, deel dan al onze uitingen vanaf ons YouTube kanaal met zoveel mogelijk mensen. De campagne stopt echter niet hier, we geven jou als bedrijf ook de mogelijkheid om de campagne door te zetten én mee te liften op de campagne voor je eigen wervingsdoeleinden.

Hieronder vind je drie poster ontwerpen die je kan voorzien van je eigen logo en tekst, een printontwerp voor een roll-up banner en downloads zodat je zelf (in PowerPoint) aan de slag kan om video’s en foto’s voor je social kanalen en website te maken.

Handleiding

Videomateriaal


In de video kun je je eigen logo en tekst toevoegen, met PowerPoint! Uiteraard ook met een professioneel bewerkingsprogramma. Zowel voor je social kanalen als je eigen website!

Fotomateriaal

Gebruik de foto’s voor je social kanalen en je eigen website!

Makers van de Toekomst roll-up banner

Wil je je eigen werknemers en bezoekers op de werkplek kennis laten maken met de campagne? Download hier dan het bestand waarmee je een banner kan laten maken.

Maak je eigen poster met je eigen bedrijfslogo

Selecteer hier de gewenste PDF

Ter inspiratie / alle berichten