login

Adviestraject gesprekscyclus (*)

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Het doel van een gesprekscyclus, ook wel beoordelingscyclus genoemd, is het aan- en bijsturen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers. A+O stelt een vergoeding beschikbaar voor begeleiding bij het opzetten en/of doorontwikkelen van deze gesprekscyclus.

 

Lees meer...

Hr analyse-instrumenten (*)

Looptijd: 1 mei 2017 t/m 31 december 2018

Heeft u in beeld wat de kansen en knelpunten van uw hr-beleid zijn? Welke aspecten verdienen meer aandacht? Welke zijn al succesvol, bijvoorbeeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid, sociale innovatie, inclusief hr-beleid, vormgeving andere werkpatronen, strategische personeelsplanning en talentontwikkeling?
Een instrument of scan kan u dit inzicht bieden. A+O wil door middel van een vergoeding metalektrobedrijven een steun in de rug bieden bij het maken van deze hr-analyse.

 

Lees meer...

Strategisch plan duurzaam ontwikkelen medewerkers (*)

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

Wilt u de ontwikkeling van uw medewerkers stimuleren? En zoekt u daarvoor ondersteuning in de vorm van begeleiding bij het schrijven en invoeren van uw opleidingsplan? Dan kunt u bij A+O Metalektro terecht voor een vergoeding. Het resultaat is een strategisch opleidingsplan, met mogelijk ook een gedeelte dat in uitvoering is gebracht.

 

Lees meer...

Workshops en individueel adviesgesprek employer branding (*)

Looptijd: 1 maart 2017 t/m 31 december 2018

U weet dat u 'iets' met employer branding moet. Maar wat is de employer brand van uw organisatie eigenlijk? En hoe vertaal je dat naar content en resultaat? Leer het in deze employer branding workshop!

 

Lees meer...

Workshop behoud jonge vaklieden (*)

Looptijd: heden t/m 31 december 2018

Met het oog op de snel groeiende werkgelegenheid en toenemende vergrijzing wordt het voor bedrijven een steeds grotere uitdaging om jonge werknemers aan zich te binden.

 

Lees meer...