Nieuw aanbod per 1 april

3 april 2023
leestijd: 2 minuten

Per 1 april is ons aanbod uitgebreid. Voor een korte omschrijving lees onderstaand waar we ons aanbod mee hebben uitgebreid. Voor de exacte inhoud en de voorwaarden: klik op de regelingen.

 • Ontwikkel je praktijkopleiderstalent
  A+O Metalektro biedt zowel de startende als ervaren praktijkopleiders een ontwikkeltraject aan. Het traject kan volledig gevolgd worden, of je kiest voor losse trainingsmodules. De modules zijn ‘Praktijkopleider algemeen’, ‘Ontwikkelingsgericht beoordelen’, ‘Lastige gesprekken’, ‘Intercultureel begeleiden’ en intercollegiale ontwikkelsessies.
 • Catalogus fit tot je pensioen met digitale vaardigheden
  De catalogus fit tot je pensioen heb vast al gezien. Dit aanbod is uitgebreid met verschillende trainingen voor het ontwikkelen van digitale vaardigheden van medewerkers in de Metalektro. Kijk in de catalogus voor de nieuwe trainingen.
 • Dag van het werkplekleren
  Benieuwd naar hoe je nieuwe medewerkers razendsnel kunt inwerken? Wil je jouw medewerkers nog meer laten uitblinken? Wil je kennis en ervaring behouden binnen je bedrijf en ben je daarvoor op zoek naar een goede manier? Wil je weten hoe je leren op het werk goed kunt organiseren? Kom dan naar de dag van het werkplekleren! De eerste is op 5 juni in Zwolle. Zien we je daar?
 • Employer Branding
  Ben jij als werkgever trots op je bedrijf, de medewerkers en het product? Dan wil je dit ook graag naar buiten uitdragen en je bedrijf goed in de markt zetten. De workshop ‘Employer Branding’ biedt handvatten om hiermee aan de slag te gaan en laat zien dat je geen ruim budget nodig hebt om te beginnen.
 • Recruitment
  De juiste werknemers werven, hoe doe je dit? Gebruik je bijvoorbeeld de juiste wervingskanalen? En spreek je in de vacatureteksten de juiste taal? Werven jullie nog via een brief en cv of kunnen kandidaten ook reageren via bijvoorbeeld Whatsapp? We laten je zien wat er allemaal mogelijk is en helpen je op weg! Volg de recruitment workshop en meld je daarna aan voor een adviesgesprek.
 • Generatiemanagement
  We bevinden ons met maar liefst 5 generaties op de werkvloer! Deze verschillende generaties hebben specifieke kenmerken, kwaliteiten, drijfveren en een eigen visie op werk. Dat is niet altijd makkelijk. Zonde, want de verschillen zijn een kans om elkaar te versterken. Volg de workshop van Kim Jansen van Generations at work en leer meer over de verschillende generaties, maar vooral ook hoe je zorgt voor effectieve samenwerking.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over de sector.

Ter inspiratie / alle berichten